info@musicenmarketing.nl

In mijn acht jaar ervaring heb ik regelmatig trainingen gegeven bij bedrijven. Uiteindelijk leidde dit in 2015 tot de eerste activiteiten als gastdocent online marketing.

Een bijdrage aan de kennis van de toekomstige online marketeers als gastdocent online marketing

Na een aantal stagiairs te hebben begeleid, constateerde ik dat er nog steeds een gat zit tussen de online marketing kennis van studenten en de vraag vanuit de arbeidsmarkt. Inmiddels geef ik sinds 2015 les aan de Hogeschool Utrecht en heb ik als gastdocent online marketing colleges verzorgd aan studenten commerciƫle economie en ben ik onderdeel geweest van het docententeam binnen de minor e-marketing. Hiervoor heb ik zelf lesmateriaal ontwikkeld om de studenten kennis bij te brengen van online marketing en ze certificaten te laten halen van Google Analytics en Google AdWords. Op dit moment geef ik uitsluitend nog les aan het Engelstalige International Business and Management Studies.

Persoonlijk vind ik het belangrijk om op deze wijze mijn steentje bij te kunnen dragen aan de opleiding van toekomstige online marketeers. Mijn missie hierin is dat het voor marketing studenten vanzelfsprekend wordt om de nodige kennis van online marketing mee te nemen in de praktijk. Op deze manier profiteert het bedrijfsleven er ook weer van en hoeft er minder effort te worden gestoken in het bijbrengen van base online marketing kennis.

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht

  Heb je online marketing vragen waarover je hier niets kan vinden?

  Heb je specifieke wensen? Stuur de details!