info@musicenmarketing.nl

Saxofonist

Sinds 1995 bespeel ik de saxofoon. In de loop der jaren heb ik aanvankelijk getwijfeld of ik van muziek mijn werk moest maken, maar dankzij goede coaching besloot ik om online marketing en muziek samen een plaats in mijn leven te geven. De creativiteit die bij de muziek komt kijken, gebruik ik ook bij mijn online marketing werkzaamheden. Muziek loopt als een rode draad door mijn leven en heb ik het geluk gehad dat ik heb kunnen studeren bij prominente namen op zowel jazz als klassiek gebied. Dit heeft ertoe geleid dat ik sinds 1995 in allerlei soorten settings heb gespeeld zoals: symfonisch blaasorkest, big band, als solist met een dj, sax kwartet, sax octet met strijkkwintent tot ska band. Dit alles in binnen en buitenland. Van grote tot kleine podia. Van lokale tot landelijke radiostations als 3FM, NPO 1 en 2 en 538.

Eerste tenor bij symfonisch blaasorkest Pieter Aafjes. Dit orkest komt uit op het hoogste niveau in de HAFABRA muziek: de eerste divisie. In 2012 werden we met dit orkest landskampioen onder leiding van maestro Heinz Friesen.

In 2000 speelde ik voor het eerst mee bij ska band de Beatbusters die later bekend werden met Bubbelbad. Met de Beatbusters beleefde ik op jonge leeftijd mooie optredens in de oude Tivoli, Melkweg, 013 en andere zalen. Na een stille periode van de kern van de band zijn de oude Beatbusters sinds 2016 weer bij elkaar onder de naam “BB’87” en ben ik onderdeel van de blazerssectie.

Cat Benjamin is de band waar ik sinds 2013 in actief ben. Deze band, bestaande uit zangeres Cat Benjamin en producer Ben Jur, wordt aangevuld met een aantal muzikanten en een dj. De verfrissende en catchy sound van Cat Benjamin biedt ruimte voor mooie opvulling met dwarsfluit en saxofoon. Als solist kan ik mijn muzikale ei op de saxofoon en dwarsfluit hier meer dan kwijt.

Heb je online marketing vragen waarover je hier niets kan vinden?

Heb je specifieke wensen? Stuur de details!